Coaching: keuzes maken bij dilemma's in leven en werk


Wat is coaching?

Als je door de bomen het bos niet meer ziet helpt de bedrijfspsycholoog je bij het nemen van belangrijke beslissingen en het omgaan met lastige dilemma's in je werk- en privĂ©leven. Door middel van gesprekken en verschillende werkvormen geven we je inzicht wat voor jou belangrijke levenswaarden zijn, de gedachten die je over de toekomst hebt en welke, emoties en gedragingen daarbij een rol spelen.


Wat is het resultaat?

Door al deze aspecten onder begeleiding van een bedrijfspsycholoog te verkennen, krijg je meer inzicht in wat je wilt behouden en/of juist wilt veranderen in je leven en je loopbaan, zodat je goed gefundeerde beslissingen kunt maken en doelgerichter aan je toekomst werkt.

Je wordt begeleid bij je persoonlijke ontwikkeling, conflictoplossing en het bereiken van doelen. Met onze begeleiding kun je floreren op zowel professioneel als persoonlijk niveau en het beste uit jezelf halen. Kortom, de bdrijfspsycholoog kan je ondersteunen bij het nemen van belangrijke beslissingen en het omgaan met dilemma's in het leven en werk, zodat je meer succes en voldoening kunt ervaren.

Meer weten? Neem contact met ons op:

Contact